Thursday, October 10, 2013

What is actually eu regret for?




i wonder,, what is ur problem?






 Assalamualaikum guys. Hey? sihat? hehe. Alhamdulillah.




So eu guys, terus buka topik.. Pernah ka kamu berasa menyesal bila telah melakukan something? have eu? 



Mesti pernah right? yap, because kita semua hanya manusia biasa. Still manusia biasa. Mesti tak lepas punya. Wa cakap lu..




Aku memang tak pernah menyesal. Kalaupun aku menyesal, itu mesti perkara yang aku rasa buruk, yang paling buruk pernah aku buat. Tapi, bila ianya a good things, apalagi perkara yang buat aku happy, of cos aku tidak akan rasa menyesal. Tidak akan. Aku ulang. Tidak akan.




So, apa sebenarnya aku mok cakap? Hm ntah la. Aku pun kurang sure. But, seriously, status zombi buat aku tersentak. Aku memang yakin ia takda kena mengena dengan aku.


but, thank eu syg., Lu buat wa tefikir jap.. 





bout? Bout eu. Memang susah mok bayangkan sebab saya menyukai anda. Dan apa akan jadi? bila anda tinggalkan saya kelak? Saya tahu, memang takda lagi kes orang tak boleh move on. Aku sendiri saksi. Aku boleh move on bila Mr A leave me long time ago.




tapi guys, trust me. Ia tak mudah. It's not easy to move on. Melainkan anda memang seorang individu yang kuat. Aku mengaku. Aku memang kuat. Aku saksi. Hahaha




Aku juga saksi kawan aku tak boleh mok move on. Betul-betul masih hoping dengan bekas gf dia. Mungkin didorong rasa terlalu sayang yang amat kuat. Tapi, fact. 



Fakta.. : kalau kau syg someone. Kau betul-betul syg someone, kau mesti boleh move on punya. Sebab just bayangkan., mungkin bila dia tahu kau tak bahagia, of cos dia akan sedih right? tanpa kau sedar, kau dah buat orang yang kau syg automatically sedih. Er, kau tak sedih ka buat begitu?



if me, totally aku sedih. Sedih yang teramat dahsyat.







Haha. Kebodohan aku terselah malam ni. Hahahahaha





kbai. dat's all for tonight. 




Salam~




p/s : kredit takda. takda kredit. Tapi nasib rekod ada. Aku tak sakit malam ni. Hmm.. 1434444444!