Sunday, April 28, 2013

im hepi,. alamak lago nya title.

hey ~ i just wanna upload some pictures here~


I malas cakap banyak. Ok. skroll. -.-





tandas~ wkakakaka




wakakkakakka!


pictures cukup menggambarkan perassan aku. ok fine. aku chaw.

Assalamualaikum.




Friday, April 19, 2013



hello!


dah habis membongkar dan hasilnya.... tada!! blog yang mencerminkan tuan dia. simple dan buruk. Hahaha


Aku minat biru eh? -.- tak perasan pun aduhai.


and i like to tell all of you that almost 50times aku dengar lagu ni. sedap wo. Tapi tak sehebat bila aku yg nyanyi. Wakaka 


-chaw!





Thursday, April 18, 2013

Bergiat kembali XD

Assalamualaikum to all readers~


Today, bersamaan dengan hari Khamis, 18Apr, aku bergiat kembali dalam dunia blogging. Walaupun bukan untuk kogsi maklumat, tapi ia berbaloi sebagai catatan seharihari bagi mengisi masa lapang yang amat luas yang demikian. *eceeece ayat -.-

Ok, the first thing aku akan bongkar design. Urhh. Banyak kerja. Perlu masa yang amat banyak. It's okay, yang penting blog aku baru. Bila tengok wajah blog aku yang dulu ni, yang langsung tak berubah, hmm macam mok nangis pun ada.


Ce skroll ke bawah bila jenguk blog aku. Tahun berapa tu yong? 2011 woooo. Hahaha! jauh betul. It's been a long time ago... ago.. ago..


(tengah download game sudoku jugak ni. ngeh ngeh)

Rasa macam mok nangis sebab aku akan buang gambar Mr. A selepas 2tahun berlalu. Aku akan buang badge kami. haduhhaii. Only god knows~


Tapi life must go on. yeah. Life must go on. Aku pun berhak hepi right? I'll try! 


Nevermind, catatan tak akan aku buang and delete. Akan tetap ada sebagai cop. auw. Merepek. Hahaha.


Ok la girls and big bro. Aku sah setat membongkar ni. Bye!



-Sekian-