Monday, February 11, 2013

After 6 years..

Assalamualaikum to all readers.


Good morning !

Akceli aku mok hapet semalam, tapi tak cukup masa. So, hari ni baru boleh hapdet.
U know guys? Finally, after 6years, baru aku dapat jumpa kawankawan masa sekolah rendah dulu. I feel like I wanna cry. Yess,,  I miss all of them. Rindu baaanyyyaak!

Tu pun pasal salah satu kawan aku (herlina) is one of ma brother's friend in fb. Aku pun klik nick nya. Dan apa yang aku jangka, betul guys! She's the one that I'm looking for.

Lepas aku jumpa dia, aku jumpa jugak miera, fatien, hayati, aisyah, zima, dan satu lagi yang dari dulu aku tak putusputus cari, Cg Saparudin Lakanda. The man that teach me everything. Alhamdulillah I found them after 6 years.


Aku befikir mok buat reunion nanti. Mesti ada muka pelik kan? Haha. I thought so. Fatien la, ada berubah sikit muka nya. Mcm aku tak kenal masa fells.
Here some pictures that have I stollen. Haha