Monday, January 21, 2013

Pakatan Berempat~

Assalamualaikum to all ma cute and handsome readers.


Belum tidur lagi? Yaa. Kita sama. Aku juga masih belum merehatkan mata aku.

Ok. Aku mok story sikit. Pakatan? What pakatan? Akceli aku ada cuti hari tuh. Bukan cuti umum, tapi cuti sendiri. Haha
And aku cuti bukan sorang, tapi berempat beb. Em? Tujuan? Aku mok ambil surat lepas sekolah. So, aku pigi ngan ayue, kawan aku.

Ya. Aku tidak meminta izin dengan bos aku. Al maklum la, kompom aku tak dibagi cuti. Kalau aku minta. Ya la, bos bukannya paham sangat pun. :p
So? Kami pun pigi abc. Jejalan habis dari sekolah. Hepi gilak tyme tu. Thanks to liza n eba kawan baruu aku. Love u two! Oh, three! Also to ayue! ;)

Some pic to see~



-Sekian-
p/s: pendek gila entri. Puyo! XD


















Monday, January 14, 2013

10:27

Assalamualaikum readers!


Malam ni aku ada mood hapdet belog. So, I'm telling u ma condition right now.


Akceli aku telah pun memasuki alam pekerjaan. Disamping mencari experience, aku turut ingin mencabar diri sendiri. Mok tengok sama ada aku boleh tahan ataupun tak.

Keadaan d tempat kerja: hmm. Not bad. Ada yang jahat ada yang baik. Ada jugak yang handsome. Juga yang cantik. Haha. Unfortunately, maybe aku akan betahan sampai bulan depan jak. And yess.. I'm going to miss them. Expecially abg acok and bang husin.


A good news is, aku berjaya menguruskan badan aku. Yeay! Al maklum la, kedai tu tiga tingkat, no lif, hanya ada tangga jak. Kekadang turun naik untuk tanya less harga. Fuhh. Alhamdulillah aku semakin kuyus. Haha
Sekarang baru aku faham macam mana susah cari rezeki. And I promise to ma self, aku akan jaga makcik aku dengan sebaik mungkin. I love her beriberi much.


-Sekian-
p/s : hapdet guna mobile. Hehe. To u player, aku harap kau jaga kawan aku dengan baik okeng? Dunwuri la, u always be ma CRUSH. xoxo


to those who don't know,
i have a rabbit teeth.. wahaha

Tuesday, January 1, 2013

Mobile post

Assalamualaikum to all readers.


Lama suda tidak hapdet belog kan? Rasa macam orang utan pun ada. HAHAHA
Esok dadek sekalian akan mula bersekolah kembali. Hope kamurang semangat okeh? Cayok!
Dengardengar tahun ni boleh bawak handphone. Em. Ada baik n buruk nya jugak tuh right?

Ok then. Hapdet kali ni hanya untuk testing syak.
EPI NEW YEAR TO ALL OF YOU!! 


Sekian.
p/s : Azam aku? Em. Mok cari jodoh. Muehehehee.


wif dadek shayang