Tuesday, June 12, 2012

sulmalni maa




Assalamualaikum and hepi befday to me!!


Aku mok nyanyi untuk diri aku jap,

Allah selamatkan kamu, allah selamatkan kamu, allah selamatkan SUMARNI RUSLI, Allah selamatkan kamu.



Ehem. Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi telah memberi ana nafas. Hari ni genap aku berusia 17 tahun.
Di hari ketujuh belasan tahun ini aku mengharapkan sesuatu yang lebih baik dari sebelumnya, dijauhi dari segala kejahatan secara langung ataupun tidak, didekati dengan orang yang baik2 belaka, diberi kesihatan yang baik agar boleh aku padam semua dosa2 aku, Em

Memandangkan befday aku tyme cuti semester, jadi aku memang ndak kan kena tepung atau najis ka, hahahaha

Aku selamat Untuk hari ni Hemm

Tahun ni adalah dua tahun hari jadi aku semenjak aku mencecah dunia bebloging, walaupun aku bebloging mengenai diri sendiri jak, tapi maklumat la jugak tu, mana tau ada kawan lama yang aku cari2 , tiba2 jumpa di laman sengsawang. Haha


Text tuk pemly aku : hello guys, hi makcik n abang2 ku sekalian, thanks, selama aku hidup kamu orang memang best, sporting , dan aku memang sayang ngan kamu semua, I LOVE u ALL .. expecially makcik yang selama ni membesarkan aku, who grown m e up, I love u so much !


Text tuk frenster-frenster : hello frens ! op cos kamu ndak akan kamu lupa, u know what ? 2012 adalah tahun yang paling hepi, paling sibuk, paling enjoy aku ngan kamu semua! Temkiu kerana telah bagi aku kenangan tyme camping hari tu, tingkatan 5 2012 memang best! Semua gila, AKU SAYANG KAMU SEMUA!
And text tuk love yang akan datang : semoga aku tidak lagi dibutakan oleh cinta yang tidak bermata, sememangnya aku mengharapkan cinta yang kekal abadi, you know what right ? biarkan masa berlalu, biarkan tahun berganti, till aku betul2 matang meskipun aku agak gila. Pembetulan, bukan agak, tapi memang gila. Agagag


Aku tak banyak peminat, maksud aku,tak ada peminat, wakkakaa ! so, aku memang ndak suda harap hadiah2 dari manusia2 sekalian. Aku tak mok pun hadiah.Ndak mok la sangat . 
Lepas jak cuti skull ni habis, aku akan sambung balek sesi pembelajaran aku, masih form 5 , jadi banyak lagi mok dibelajar. And hopefully markah exam aku ndak buruk. Guys, aku sangat takut, takut mok pi sekolah , teutama mok menghadap kertas sejarah tu  WAKKAKAKAK DEYWM ~


Betul la kata orang. Masa remaja adalah masa paling emas seumur hidup kita. Kita akan ingat sampai bila-bila. Bila suda tua, masa muda la tu kita cerita sama cucu-cucu. Insya-Allah. Kalaulah aku boleh dibagi magic biarpun sekejap. Aku akan kasi stop masa selama yang boleh sebab aku takut mok pisah ngan kawan-kawan aku. Oh god, air mata mengalir ni kali. Haha! 

Ketahuilah bahawa sahabat adalah segalanya beb, aku tahu ndak lama lagi tahun ni abis. Boleh dikira dengan jari, cuma tinggal 5 bulan lagi. I hate to say that.


Pada befday aku ni kali, mana- mana kawan yang berkesempatan membaca blog aku, aku ingin memohon maaf sekiranya selama aku hidup, aku ada sakitkan hati siapa-siapa ka, aku ada terkasar ka, aku mungkin terpukul ka, ada termaki ka, kurang sopan dengan kamu, kurang baik, dan semua yang telah aku lakukan yang bikin kamu sakit hati, AKU MINTA MAAF GUYS.


Aku minta maaf, sebab aku tahu, umur aku tak panjang. 


Untuk kawan aku yang ‘speshel tu’ : sepanjang kita camping hari tu, aku dapat kenal kau lebih dekat, walaupun kau ni agak kelam-kabut orangnya, sikit-sikit cemas, bising, ndak pandai diam, Tapi ada satu masa tu masa kita dua jak, aku dapat rasa kau ni memang lain, rupanya kau ni serius orangnya, dan kehenseman mu terbukti di situ. I LOVE U. AKU SAYANG KAU BEB. Kau adalah sahabat aku yang paling lama sekali. Kau ingat ka masa kita dulu-dulu? Haha. Kau memang peng-onar, kita sama-sama ada orang kita benci, kita ketawak bahak-bahak kerjakan orang, sentiasa ada rancangan untuk kerjakan orang, selalu buat orang kering, pendek kata kau lah orang pertama yang akan aku rindu nanti, yang sangat aku rindu nanti. ;)



Untuk team aku, F-cusz’ : thanks, aku sayang semua, aku sayang acoi, agra, virgil, si pendiam melson, dan abang superman jonathan. Hakhakhak ! kita memang yang terbaik! 
Nampak macam aku tak boleh kasi abis text ne, aduidui. Hahhahaa. Okey readers~ kita cuci mata dengan pictul ngan kawan2 aku,











-Sekian-

p/s : aku suda 17 tahun, jadi aku mok handphone 17, kereta 17, ipad 17 .. emm sama blue tooth 17 .. wakkakakkakakkakaka