Saturday, May 5, 2012

im back ..err

dun wuri mr A. I'm just jenguk2 u.
aku tak kacau pun

assalamualaikum .. err waalaikumsalam .. 

alhamdulillah hari ni aku berpeluang apdet .. berkat lappy adek angkat aku .. em temkiu dek oi.. 
 Yap.. al maklum la, baru jak dua minggu ne lappy. Lappy baru la katakan. 

Berbekalkan wireless orang sebelah jugak lah aku bole onlain ni, Nduk. 
okok tutup bab tu.

Hari ni aku mok cerita pasal 2012. Apa yang jadi ? Kenapa ya ? Aku rasa janggal betul, aku rasa mcm aku orang baru yang bebloging, dan bla bla bla. Mcm janggal la. hufffffhuhhhh -tarek nafas ala syahrukhantak-

sekarang suda masuk bulan 5, bulan may. Sememangnya bulan yang amat sibuk bagi 'pelajar ting.5' mcm aku ne. aku terpaksa membijakkan diri untuk membagi2 masa belajar,besosial with my all boyfriend n girlfriend, bantu makcik aku kemas rumah,menjahit, bantu untuk persiapan hari guru n persiapan camping dan segala macam tu. puhhhh, mang kalau aku cakap,memang panjanggggg.


ditambah lagi dgn pertandingan syarahan hujung minggu depan. What? ya guys, aku sedar aku ni memang tak layak pun untuk berucap,mungkin aku bikin malu sekolah kali, hahhahaha. 

But, trust me, aku akan menang,<----- cewahh ! kompiden 


ok la itu jak. lepas ni aku mok mandi mok mandi mok download blablabla .. kbai !


-Sekian-

p/s : status tu untuk siapa?? ermm, kesian budak tu,, wakkkakkakaakkak



Wednesday, May 2, 2012

kompius


-Sekian-

p/s : haha . hari ni wordless wednesday kan ?? sikit aku lupa .. emphh .. shout box dah siap ! jadi bole la letak komen readers situ .. nduk .. kbai !