Thursday, November 17, 2011

10hari belog aku jadi hantu.. akaka

heyp !! heyp !! wacacccca.
~may peace be upon you frens~ `frenster`. HAHA


10 hari aku tak hapdet. semua ni disebabkan berukband aku yang kena tangkap and dikuarantinkan. Em. Sori aku tipu. berukband aku kena gerek atau dalam erti kata lain. NO MORE.. hukhukhuk. 

dengan menggunakan lap dan berukband kawan tercinta. dapatlah aku hapdet belog kiti miti cute aku ne. cehcehceh**

So?? 10hari tak hapdet memang banyak cer. Tapi tak boleh lah tulis semua.. Agaggaga~ Jadi aku dah sediakan gambar untuk melambangkan aktiviti aku. 

Cekit dout ~


note : readers dah tahu kan aku yang mana satu?? Budak paling PELIK tu.. ha`a aku la tu kesian.. HAHA












da best pictul ever ~ :'(

















haha. banyak kan?? al maklum la. Lama betul endak di hapdet.

Mungkin lama lagi la haku hapdet kau ni belog. Will missu a lot. hahhaa. terabur nya b.i. Wakkaka



-Sekian-



p/s : esok hari terakhir haku memakai baju seragam aku sempena Hari Anugerah Pelajar Cemerlang. Em?? cemerlang konon. Ahhahaa. Akan merindui sahabat sahabat rakan taulan teman teman dan rakan tewsayang haku. Lop lop u all bibeh !!! AND??? GUD LUCK FOR SPM!!


Monday, November 7, 2011

5 lagu aku suka sebab hari hari aku dengar. Bosan?? em? TIDAK!!


lagu ni buat haku ingat sama lu. i love u bibeh ~!!

malangnya, dia lama sudah hilang.. jadi bayang-bayang.. :'(

... tutt .. tutt..

haaa ~ yang ni lagu bm yang sama tajuk ngan di atas tu. 
Kotak! ilove this band!

banyak-banyak lagu Hujan, lagu ni paling best wa cakak lu~



Lima lagu.. Sebenarnya kalau ikutkan hati, haku mok letak semua lagu yang aku suka. Hahhaa. BAT sampai besok kali belum habis-habis. Aggagaggaa~


Listen here mistew A, Haku sebenarnya.....Aksheli haku...... Emmmmm.. Sori aku Gagap.


lastlyy...





Tipe X : salam rindu


" Beginning are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth loving "




-Sekian-



p/s : haruskah aku mem'blokkan' diri mu?? -kira2 jari- blok? tidak? blok? tidak? blok? tidak? blok? tidak? aaaaaaaahhhhhh ~!! makannn? eyayyayayaaa.. haha :p




Sunday, November 6, 2011

bila aku penat aku suka buat entri pendek-pendek. Dan dan bila aku dot dot dot... aku suka .. hahaha


-may peace be upon you~
hey frends !

fuhhhh ~ aku tarik nafas panjang-panjang. Fuuuuuuuuuuuhhhhh~
baru jak habis buat kenduri kesyukuran sempena hari raya korban kali ni. Alhamdulillah ~ penat menyelubungi diri haku. Agaggaa ~


Dalam sibuk-sibuk tu sempat jugak edit-edit pictul. Hahhaa. Mcm taik unta. Wakakkakak!


Not bad. <------ Badbadbad . Aahaha


^_^

sejak dua tiga hari ni aku memang mcm tu. Buat entri pendek-pendek. Em. musim kali. Hahahhaa. K bai!


-Sekian-



p/s : asal aku diam-diam mesti ingat kau. Ceeehhh! asal ingat kau mesti haku diam-diam. Caaahh!! kau guna-guna aku ya..???? Em? muakakkkakaakakak! wakakakakakakaakkak



Saturday, November 5, 2011

Eid Al-adha mubarak~

tolooong akuu ~~ uwekkkk ~ tolongg
hari ni aku betul2 sibuk. Ohh my. entri ringkas yang aku curi2 untuk taip nyekepun . hehhee. Penat buat buras. Sekarang aku tengah jaga api lagi. Hakhakhak. 



-Sekian-



p/s : to all bloggers sedunia, to all my pemly and my friends, di mana saja engkau berada, and to my Mr. A. 'Selamat hari raya Haji'. Hehehe. Haku kesuntukan masa. K bai ~




Thursday, November 3, 2011

modem pinjam . ngee ~

Heyp !!

Hari ni aku nak buat entri speshal untuk besti aku yang satu ni haa~ jessicayosoresrosesese< wakakkakakka! Haku nak ucap terima kasih banyak banyak sebab tolong aku settle masalah aku. Em? 



Masalah pa?


Aksheli 4 hari lalu, aku ada pinjamkan berukband aku kepada salah seorang kawan aku ni. Em aku tak anggap dia kawan. Aku dah anggap dia pemly aku. BAT... yang jadi lepas tu ialah .....


modem aku tiba2 rosak!!!! grrrrrr ~ Haku tak salahkan kawan aku tu. Tapi masa aku kasi pinjam tu, still ok. Endak da virus babi ka apa ka. Masih sihat modem aku tu. Bikin frasssttt betul!! 


Haku dah takut masa tu. Haku tak bagi tau makcik aku. Em. bole mampus aku dibakar. Wkakakaka!! Hari isnin aku beranikan diri pi tanya dekat celcom center. Em. Maksud aku pusat celcom lee..


Aku : Kak. Hari tu saya ada bagi pinjam modem ni ngan kawan. Tiba2 tak boleh pakai. Bila masuk modem orang lain, boleh pulak. Adoiss!@#$%^&
Kakak tu : Mungkin rosak kali modem mu dek.
Aku : ROSAK ???? Em. kalau beli modem baru berapa la?
Kakak tu : RM150 dek. Tapi buat masa sekarang endak da stok. ..


150 ?? Haku sebagai budak sekolah mok cari 150 di mana beb?? aduii. Kusut aku kusut. Oleh sebab aku sayang kawan aku tu, aku diam2 jak. Kalau orang lain, mungkin suda ditelefon sambil dimaki-maki budak tu. Eememmee.


Gain aku sabar. 



Dan cerita semua masalah aku pada kawan aku yang paling atas tu. Kebetulan dia ada modem celcom yang suda di kasi putus sebab tak dibayar. So, haku sedang menggunakan khidmat modem kawan aku tu la. Ha'a. Sekarang la ni aku guna. Terima kasih banyak-banyak yaa Jessica. Temkiu... !!



-Sekian-




datok like status gua . ngee~haku tak harap pun kamu jenguk2 haku. Yang penting kamu hepi. hepi.. hepii... hepii... Em 


p/s : haku dah tak peduli sama lu. Haku dah takpeduli sama lu. Haku. dahhhh <--tipuuu 


Tuesday, November 1, 2011

gaibh.


mey peace be upon you ~


hai !!

ya . aku akan menghilang selama 20tahun . *cehcehcehh
Em. Satu minggu jak. Aku hadapi sem2 akhir tahun. Say me Luck ok bibeh ?? XD



-Sekian-


bialla aku bebodo sendiri . haha . untuk menaikkan spirit aku buat karangan taik !wakkakakakkaak !



p/s : lama tak hapdet. Kawan aku pinjam berukband. Dan nasib aku malang. Agaggaga~